Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
13:28 - 04 Ιουνίου 2025

Για την παραίτηση του Γιώργου Κούμα από την προεδρία της ΚΟΠ, μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.
Μιλώντας στον Super Sport ανέφερε πως, «παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην ΚΟΠ. Περιμένουμε και τον Γενικό Εισαγγελέα για να δούμε πως θα προχωρήσει με την υπόθεση του κ. Κούμα. Ήταν αναμενόμενη η κίνηση αυτή. Θα αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις γιατί αφορά άμεσα και τους ποδοσφαιριστές».
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «οι διαφωνίες πάντοτε υπήρχαν. Τίποτα δεν έχει γίνει με τον κ. Κουμα. Χάσαμε πέντε χρόνια. Πήγαμε πάρα πολύ πίσω. Έχουμε τα θέματα και του κατώτατου μισθού. Την ελεύθερη διακίνηση των ανηλίκων. Ούτε καν Ευρωπαϊκές μονοθεσίες δεν έχουν εφαρμοστεί. Δεν συζητούμε το παράλογο. Μόνο τα αυτονόητα. Γίνονται παραβιάσεις της νομοθεσίας. Θα πρέπει να αναμένουμε τις εξελίξεις στην υπόθεση Γιώργου Κούμα. Θα πρέπει να γίνει εκ βάθους έρευνα και στα οικονομικά και στη διαχείριση»
Παράλληλα ανέφερε πως, «το αναμέναμε. Πήραν καινούργια ρούχα. Μετά από ένα χρόνο. Τεράστια νίκη για τις γυναίκες. Τα πριμ της νίκης είναι στον αέρα, το πριμ της πρόκρισης επίσης και όλα. Είναι ένα τεράστιο θέμα το πρωτάθλημα γυναικών. Έχουμε θέμα. Έχουμε παραδώσει έρευνα για το γυναικείο πρωτάθλημα. Τα είπα πολλές φορές».