Τέλος και επίσημα ο Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό

Ο Λορέντζο Μπράουν ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στον Παναθηναϊκό που ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Αμερικανό γκαρντ.

Μετά και την απόκτηση του Τι Τζέι Σορτς ήταν δεδομένο ότι είχε ανοίξει διάπλατα η πόρτα της εξόδου για τον Μπράουν, o οποίος αποκτήθηκε πέρσι από τους «πράσινους» ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στον ρόλο που κλήθηκε να πάρει στον Παναθηναϊκό.

Μεγάλος «βραχνάς» ήταν το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2024, το οποίο είχε διάρκεια τριών ετών με απολαβές στα 1.7 εκατομμύρια ευρώ περίπου τον χρόνο.

Αν και πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον έμπειρο παίκτη, η Αρμάνι ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυναμικά από οποιαδήποτε άλλη στο παιχνίδι για την απόκτησή του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Λορέντζο Μπράουν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα.

O 35γκαρντ έχει 11.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 199 συμμετοχές στη EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα, τη Φενέρμπαχτσε, την Ούνικς Καζάν, τη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Στο Άνφιλντ με τα παιδιά της η σύζυγος του Ζότα για να αφήσει λουλούδια και να αποτίσει φόρο τιμής
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Στην Dubai BC ο Κίναν Καμένιας
Ο Στέφανο Πιόλι επέστρεψε στη Φιορεντίνα
Ο Μανδάς ζητά εγγυήσεις από τη Λάτσιο-Θέλει ενημέρωση για το ρόλο του στην ομάδα
Τέλος και επίσημα ο Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό
«Το trade Βαλαντσιούνας-Σάριτς μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο»
Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ