Στο Άνφιλντ με τα παιδιά της η σύζυγος του Ζότα για να αφήσει λουλούδια και να αποτίσει φόρο τιμής

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, η Ρούτε Καρντόσο, σύζυγος του Ντιόγκο Ζότα, επισκέφθηκε το Άνφιλντ συνοδευόμενη από ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ για να αφήσει λουλούδια και να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου της συζύγου. Η ίδια, συντετριμμένη, στάθηκε σιωπηλά μπροστά στα αφιερώματα που ο κόσμος έχει αφήσει για τον Ζότα και τον αδελφό του, Αντρέ, που κηδεύτηκαν το περασμένο Σάββατο.

Οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν γεμίσει τον χώρο με λουλούδια, φανέλες και μηνύματα αγάπης, δείχνοντας πόσο αγαπητοί ήταν τα δύο αδέλφια. Η Ρούτε, παρά τον αβάσταχτο πόνο της, θέλησε μαζί με τα παιδιά της να βρεθεί στο γήπεδο που τόσο αγαπούσε ο Ντιόγκο, για να νιώσει ότι τον αποχαιρετά εκεί που έγραψε τις δικές του ποδοσφαιρικές στιγμές.

Ο Ντιόγκο και ο Αντρέ οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία σε μια σπαρακτική τελετή που άφησε πίσω της ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια και όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στο Άνφιλντ με τα παιδιά της η σύζυγος του Ζότα για να αφήσει λουλούδια και να αποτίσει φόρο τιμής
Ο Στέφανο Πιόλι επέστρεψε στη Φιορεντίνα
Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μπαίνουν στην Clausura με στόχο να «γιατρέψουν» τις... πληγές τους
Η νέα οικονομική ανάσα για την Μπαρτσελόνα έρχεται από το Κονγκό
Πώς ο Τερ Στέγκεν επηρεάζει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκμαν στην Μπαρτσελόνα