ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε και έκλαψε στην επιστροφή του μετά από 18 χρόνια στη Ροζάριο Σεντράλ o Nτι Μαρία
07:35 - 13 Ιουλίου 2025

Σείστηκ» το γήπεδο «Ζιγάντε ντε Αρογίτο» στο Ροζάριο, καθώς επέστρεψε στην ιστορική Ροζάριο Σεντράλ ο Άνχελ Ντι Μαρία. Την άφησε το 2007 αλλά δεν την ξέχασε ποτέ.
Έκανε μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη παίζοντας σε Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και αφού πέρασε ξανά από την Μπενφίκα στα 37 του αποφάσισε να φορέσει πάλι τη φανέλα της Ροζάριο.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Αργεντινής έκανε το δεύτερο ντεμπούτο του το βράδυ του Σαββάτου, μπροστά σε 45.000 οπαδούς της Ροζάριο στο παιχνίδι με την Γοδόι Κρους.
Ο Ντι Μαρία εισήλθε στο γήπεδο, αποθεώθηκε από τον κόσμο, και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Στην εξέδρα ήταν η σύζυγός ενώ οι κόρες του μπήκαν μαζί του στο γήπεδο.
Πηγή: Πρώτο Θέμα