Ανακοινώθηκε από τη Ρέξαμ στα 40 του χρόνια ο Άσλεϊ Γιανγκ
14:43 - 02 Ιουλίου 2025

Ο Ασλεϊ Γιανγκ, αποχώρησε από την Έβερτον καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, αλλά δεν σκοπεύει ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα, μολονότι τον Ιούλιο γίνεται 40 ετών.
Ο βετεράνος αμυντικός θέλει να παίξει για μια ακόμη σεζόν και είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Ρέξαμ, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «The Sun». Φέτος ο Γιανγκ είχε 35 συμμετοχές με τα «ζαχαρωτά, έχοντας στο ενεργητικό του ένα γκολ και τρεις ασίστ.
Η ομάδα της Ουαλίας που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Championship, και έχει ιδιοκτήτες τους διάσημους Αμερικανούς ηθοποιούς, Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχένι, έχει στα πλάνα της τα επόμενα χρόνια να παίξει στην Premier League.
Ο σύλλογος, που αγοράστηκε από τους σταρ του Χόλιγουντ το 2021, κάνει άλματα από τότε, κερδίζοντας τρεις διαδοχικούς προβιβασμούς.
Πηγή: to10