«Ανεπίτρεπτο ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, θα είμαστε διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ματς»

Ο Άρης προηγήθηκε στο 65ο λεπτό με τον Μορόν στην έδρα της Αράζ και έδειχνε ικανός να φύγει με τη νίκη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, όμως μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα γκρέμισε όλα, καθώς δέχτηκε δύο γκολ από τους Αζέρους από το 75′ μέχρι το 78′ και έφυγε χαμένος (1-2) από την Ντάλγκα Αρένα.

Το γεγονός αυτό απογοήτευσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, με τον Εβρίτη τεχνικό να εκφράζει ωστόσο την πίστη του πως οι κιτρινόμαυροι θα ανατρέψουν την κατάσταση στη ρεβάνς της 31ης Ιουλίου στο “Βικελίδης”.

“Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Μετά το 0-1 έπρεπε να κοντρολάρουμε το ματς πιο εύκολα. Δεχθήκαμε δύο γκολ και κινδυνέψαμε να δεχθούμε ακόμη ένα. Είναι ανεπίτρεπτο για εμάς. Ξέραμε ότι αρκετά παιδιά δεν ήταν στην κατάσταση που θα θέλαμε από πλευράς φυσικής κατάστασης. Και το περιμέναμε.

Ομως δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδό μας όπου θα είναι εντελώς διαφορετικό το δεύτερο ματς”, τόνισε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Και πρόσθεσε λέγοντας μεταξύ άλλων: “Δυστυχώς για μένα έπρεπε να δώσω φυσική κατάσταση σε κάποιους παίκτες μέσα από επίσημο παιχνίδι. Περίμενα να το διαχειριστούν καλύτερα λόγω εμπειρίας. Κάναμε και κάποια λάθη όπως στο δεύτερο γκολ, το οποίο είναι ανεπίτρεπτο για εμάς.

Το πρόβλημα δεν ήταν ο αντίπαλος αλλά η δική μας ομάδας. Το ματς έγινε όπως το περίμενα, όχι όμως και τα λάθη που κάναμε. Δεν περίμενα ότι θα παίρναμε την πρόκριση σήμερα. Το θέμα είναι να είμαστε ήρεμοι στο δεύτερο ματς με τον κόσμο μας. Θα είμαστε μία εντελώς διαφορετική ομάδα”.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

«Ανεπίτρεπτο ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, θα είμαστε διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ματς»
Αποφασισμένοι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Βαγιαννίδη
Έγινε… κατοστάρης ο Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό
Από πνιγμό ο θάνατος του Μπάλντοκ, δεν πήρε ουσίες-Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας
Αράζ-Άρης: Στο Μπακού για τις βάσεις πρόκρισης
Μάριν, ο τέταρτος Ρουμάνος της ΑΕΚ και… «φαρμακερός»
Το μήνυμα του Τσιριβέγια στους φίλους του Παναθηναϊκού-«Δεν τελειώσαμε ακόμα, τα λέμε στο ΟΑΚΑ»
Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στον δεύτερο προκριματικό του Champions League
Σκωτσέζικο ντους για τον Παναθηναϊκό που αδίκησε τον εαυτό του!
Η Κρουζ Αζούλ δίνει μπόνους υπογραφής για την επόμενη ομάδα του Γιακουμάκη