Ποδοσφαιριστής παρακολουθούσε αγώνα της ομάδας του καπνίζοντας ηλεκτρονικό τσιγάρο
08:06 - 28 Ιουλίου 2025

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε να αντιδράσει, ποδοσφαιριστής της βολιβιανής, Οριέντε Πετρολιέρο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για τον ματς με τη συμπολίτισσα Ιντεπεντιέντε.
Ο Ρικάρντο Σεντούριον μπορεί να στάθηκε στο πλευρό της ομάδας του παρακολουθώντας την αναμέτρηση από τις σουίτες του γηπέδου, ωστόσο δικαιωματικά του ανήκει στο στιγμιότυπο του ματς!
Και αυτό γιατί η κάμερα που κάλυπτε τον αγώνα, «συνέλαβε» τον 32χρονο Αργεντινό, να καπνίζει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο! Μάλιστα ο παίκτης δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.
Το 2023, ενώ έψαχνε για ομάδα ως παίκτης της Βελές , ο Σεντούριον άρχισε να καπνίζει και να πίνει αλκοόλ κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής στο Instagram φορώντας φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις!
Πηγή: sportfm