Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Κύπρο και το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»
11:53 - 03 Ιουλίου 2025

Ο Ολυμπιακός, μετά από έναν χρόνο απουσίας, επιστρέφει στην Κύπρο για το διεθνές τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” που θα διεξαχθεί στα μέσα Σεπτέμβρη, μερικές ημέρες μετά το φινάλε του EuroBasket.
Η προετοιμασία για τη σεζόν 2025-26 μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη για όλες τις ομάδες της EuroLeague, καθώς τα χρονοδιαγράμματα είναι πιο στενά από ποτέ.
Το EuroBasket 2025 θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου και 16 ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει η εκκίνηση της σεζόν στη νέα EuroLeague των 20 ομάδων.
Έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι οι ομάδες δεν θα μπορέσουν να κάνουν πλήρεις την προετοιμασία τους, ενώ θα δώσουν και μια σειρά από φιλικά με αρκετές απουσίες.
Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα Basketball Stories, θα βρεθεί στην Κύπρο για το διεθνές τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” το οποίο θα διεξαχθεί ανάμεσα στο φινάλε του EuroBasket και στο ελληνικό Super Cup.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Κύπριοι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πότε ακριβώς θα γίνει και εάν θα διεξαχθεί στην Λευκωσία και στο “Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία” ή εάν θα μεταφερθεί στη Λεμεσό και στο “Σπύρος Κυπριανού” (το γήπεδο που θα διεξαχθεί το EuroBasket).
Πηγή: sport24.gr