Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος

Την απόκτηση του Μπρούνο Λάνγκα, με τη μορφή δανεισμού από την Αλμερία ανακοίνωσε η Πάφος.

Πρόκειται για 27χρονο αριστερό μπακ, διεθνή με τη Μοζαμβίκη.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Μοζαμβικανού ποδοσφαιριστή, Bruno Langa, υπό την μορφή δανεισμού από την UD Almeria.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ (γεννημένος στις 31/10/1997) ενισχύει την ομάδα μας με σημαντική εμπειρία, έχοντας καταγράψει σχεδόν 150 συμμετοχές στις δύο κορυφαίες κατηγορίες της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, κυρίως με τις ομάδες της G.D. Chaves και της UD Almería.

Σε διεθνές επίπεδο, έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Μοζαμβίκης 23 φορές, αποτελώντας βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Bruno θα αγωνίζεται με τον αριθμό 25.

Καλωσορίζουμε τον Bruno στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC!

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»