cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Αποδοκιμάστηκαν Πρόδρομος, Τιμούρ και παίκτες

Λαϊκά δικαστήρια έστησαν κατά τη διάρκεια και στο τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛΛαϊκά δικαστήρια έστησαν κατά τη διάρκεια και στο τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ
Όπως αποχαιρέτησαν το 2015 έτσι υποδέχθηκαν το 2016 στον ΑΠΟΕΛ. Οι φωνές αποδοκιμασίας προς τη διοίκηση την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της ομάδας ολοένα και αυξάνονται, καθώς οι φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων» περίμεναν βελτιωμένη την ομάδα τους μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων.
Αντί αυτού ο ΑΠΟΕΛ ήταν τραγικός για 65 λεπτά κόντρα στη Δόξα, δέχθηκε άλλη μια εντός έδρας ήττα, την τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια στη Λευκωσία και έμεινε εφτά βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.
Οι αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας ήταν έντονες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και στο τέλος του αγώνα, με τον Πρόδρομο Πετρίδη και τη διοίκηση να συγκεντρώνει τα περισσότερα πυρά. 
  
 
;