cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Βάζει το σήμα της Θύρας 9 στις φανέλες η Ομόνοια

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας ενημερώνουν για την έκπληξη που τους επιφυλάχθηκε από τους ιθύνοντες της μπασκετικής ομάδας, καθώς πλέον θα υπάρχει το σήμα της Θύρας 9 στις φανέλες των παικτών.
 
Σε υστερόγραφο της ανακοίνωσης καλούν τον κόσμο της ομάδας να μην παραλάβει εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση.
 
Η ανακοίνωση:
«Με περηφάνια δεχτήκαμε την έκπληξη της εφορίας του Μπασκετικου τμήματος της ομάδας μας. Στην εκδήλωση της προηγούμενης εβδομάδας στον Κεντρικό, μετά από την παράδοση της χορηγίας εκ μέρους μας, οι υπεύθυνοι της Μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας ανακοίνωσαν ότι από εδώ και στο εξής η ομάδα μας θα αγωνίζεται με το σήμα της ΘΥΡΑ 9 στην φανέλα.
Καλούμε ΟΛΑ τα στελέχη μας ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΩΡΑ 14:00 να δώσουν το παρών τους στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ και να στηρίξουμε τους Λεβέντες του Μπάσκετ που παλεύουν κάθε παιχνίδι παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις που περνά το τμήμα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
Υ.Γ 1 – ΟΛΟΙ απόψε στο Ελευθέρια να στηρίξουμε την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τρόπος ζωής.
Υ.Γ 2 – Καλούμε ξανά τον περήφανο Πράσινο Λαό να μην προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα της Τρίτης με την ανόρθωση δείχνοντας για ακόμα μια φορά την εναντίωση του στο τρομονόμο του Ιωνά και της παρέας του».
 
;