Στην εναλλαγή συναισθημάτων παιχνίδι με παιχνίδι, στην αντίδραση που έδειξε ο Απόλλωνας μετά την ήττα από την ΑΕΚ και στο σεβασμό που όφειλε ο Απόλλωνας να δείξει στην Ομόνοια μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των "γαλάζιων", Φανούριος Κωνσταντίνου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Βλέπετε ότι παιχνίδι με παιχνίδι τα συναισθήματα εναλλάσσονται. Θα συμφωνήσω ότι δείξαμε αντίδραση ως ομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Δεν λέει κάτι η διαφορά των δύο βαθμών που έχουμε από τον ΑΠΟΕΛ. Καθαρίσαμε ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια δεν είχε νόημα να διασύρουμε την Ομόνοια, έπρεπε να την σεβαστούμε είναι μια μεγάλη ομάδα που περνά δύσκολα, όπως με σεβάστηκε και αυτή στο παρελθόν.
Έχουμε δύο παιχνίδια στη Λευκωσία με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια και τρία στη Λεμεσό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παν για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Διαβάστε επίσης:
Αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση την ερχόμενη Τετάρτη. Είναι μια μεγάλη ομάδα, το έδειξε και σήμερα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Θα της ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία. Ευκαιρία τώρα να ξεκουραστούμε όλοι και να επιστρέψουμε στις επάλξεις δριμύτεροι. Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία».

