cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Το Twitter... γλεντάει τον Πρόδρομο Πετρίδη

O επικριτικός, καυστικός αλλά και χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ τα βάζουν με τον πρόεδρο της ομάδαςO επικριτικός, καυστικός αλλά και χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ τα βάζουν με τον πρόεδρο της ομάδας
Πάρτι έχουν στήσει από το βράδυ της Κυριακής (23/09) στο Twitter οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που θεωρούν τον Πρόδρομο Πετρίδη υπεύθυνο για την κατάσταση της ομάδας και ζητούν την αποχώρησή του. Μάλιστα έχουν δημιουργήσει το hashtag #makisout (εμπνευσμένο από το υποκοριστικό του κ. Πετρίδη) το οποίο χρησιμοποιούν δεκάδες χρήστες, με επικριτικό, καυστικό αλλά και χιουμοριστικό τρόπο.
 
Την παράσταση κλέβει ο χρήστης @MoneyTaras ο οποίος τρολάρει ασύστολα το διοικητικό  ηγέτη των πρωταθλητών. Έκανε φωτομοντάζ και τον παρουσιάζει ως Μακάριο, με σαφή παραπομπή στον επί 17 έτη πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο συγκεκριμένος χρήστης είναι ιδιαίτερα ευρηματικός αφού το username είναι σύνθετο και περιλαμβάνει τη λέξη Money και το δισύλλαβο Taras, εμπνευσμένο από το username του προέδρου του ΑΠΟΕΛ (@taras7777), το οποίο παραπέμπει στο παρατσούκλι «Μανιταράς» που τον συνοδεύει  από την εποχή της ενασχόλησης του με την παραγωγή και εμπορία μανιταριών.
 
Ο χρήστης @AuMixalis χρησιμοποιεί το hashtag #makisout απαντώντας σε βίντεο που έχει αναρτήσει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ μετά από επαγγελματική του συνάντηση! Ο χρήστης @dexiback γράφει «Δεν αποχωρεί ο @taras7777 θέλει όλα τα λεφτά του συμβολαίου #makisout».
 
«Προτιμώ αυτόματο πιλόττο παρά το Μάκη. #makisout» αναφέρει ο @apoelllin. O @panapotis γράφει: «Κουρούες, Να έβρετε κάποιον να μεν σας παραιτά, όπως κάμνει ο Πετρίδης με το ΑΠΟΕΛ».
 
Φυσικά υπάρχουν και πολλά ακόμα σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια του χιούμορ και φυσικά δεν μπορούν να αναπαραχθούν.
<
;