cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Στο χορό κι άλλη ομάδα από την ιβηρική χερσόνησο για τον Μούσα Αλ Τάμαρι

Άλλο ένα μεταγραφικό σενάριο, αυτή τη φορά από την Πορτογαλία, εμπλέκει το όνομα του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Μούσα Αλ Τάμαρι.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «abola.pt», η Σπόρτινγκ Λισαβώνας βλέπει ζεστά την περίπτωση του Ιορδανού εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων, για τον οποίο ενδιαφέρονται τόσο ο Ολυμπιακός Πειραιώς, όσο και η Αλμερία.
 

Συγκεκριμένα, η Αλμερία, είχε καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΑΠΟΕΛ, η οποία απορρίφθηκε, καθώς θεωρήθηκε πολύ χαμηλή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «record.pt». ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου Βενεζουελάνου επιθετικού της Μπενφίκα Ζοντέρ Κάντις.

Ο Κάντις την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν υπό μορφή δανεισμού στην γαλλική Ντιζόν, όπου κατέγραψε 17 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;