cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Μακρίδης: Θα γίνει προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Θα γίνει προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων στο ποδόσφαιρο Κωνσταντίνος Μακρίδης για τον αγώνα της ομάδας με τη Σλοβενία.

Η Εθνική Κ-21 συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή τη Σλοβενία.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας και αφορά τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής εξέφρασε σε δηλώσεις του στην ΚΟΠ, την ικανοποίησή του για την προσπάθεια στην προετοιμασία, καθώς και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δήλωσε πως η προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα γίνει, όπως σε κάθε αγώνα και εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα θα πάει αρκετά καλά στον αγώνα με τη Σλοβενία.

;