cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Ποινικά αδικήματα για τον αγώνα ΠΑΕΕΚ με Ανόρθωση-Καίει παίκτες το πόρισμα

Το πόρισμα για την ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα που παρατηρήθηκε στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση, δημοσιοποίησε η Επιτροπή Δεοντολογίας.

«H έρευνα για τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση, που διεξήχθη στο Μακάρειο στην 26/10/22 έχει ολοκληρωθεί και ο Ερευνών Λειτουργός παρέδωσε σχετικό πόρισμα προς την Επιτροπή.

Η Επιτροπή, αφού μελέτησε και αξιολόγησε το πόρισμα, σε συνεδρία, υιοθέτησε τα ευρήματα του Ερευνώντος Λειτουργού, από τα οποία φαίνεται εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη τόσο ποινικών, όσο και πειθαρχικών αδικημάτων από μεμονωμένους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕΕΚ.

Η Επιτροπή, αποφάσισε να παραδώσει αντίγραφο του πορίσματος τόσο στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, όσο και στην Αστυνομία, σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και Έκθεση Γεγονότων στην ΚΟΠ, σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδιικημάτων, για τις δικές τους ενέργειες».

;