cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Στο «σκοτάδι» για τις προθέσεις Σεραφείμ

Οι φίλοι της Ομόνοιας περίμεναν νεότερα σχετικά με τις προθέσεις του Δώρου Σεραφείμ και άλλων μελών, στη σημερινή συνεδρία της διοίκησης. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε.Οι φίλοι της Ομόνοιας περίμεναν νεότερα σχετικά με τις προθέσεις του Δώρου Σεραφείμ και άλλων μελών, στη σημερινή συνεδρία της διοίκησης. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε.
Καμία συζήτηση δεν έγινε στο πλαίσιο της απογευματινής συνεδρίας του Δ.Σ της Ομόνοιας σχετικά με το διοικητικό κομμάτι. Στο «σκοτάδι» παραμένουν όλοι σε ότι αφορά τις προθέσεις του προέδρου Δώρου Σεραφείμ για τις επικείμενες εκλογές του σωματείου, που ορίστηκαν στις 25 Ιουνίου.
 
Αυτό που βγήκε προς τα έξω είναι θέματα προγραμματισμού. Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τους Ράμος, Μπεμπέ και Κιρμ, αλλά και η επέκταση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Παναγιώτου.
 
Συζήτηση έγινε για θέματα που αφορούν την προετοιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στην Αυστρία. Στις 6 Ιουνίου αρχίζει το πρώτο στάδιο ενώ από τις 9 μέχρι τις 21 του ίδιου μήνα το βασικό στάδιο. Στις 30 Ιουνίου η Ομόνοια δίνει ευρωπαϊκό παιχνίδι.  
;