cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Άτυχος και πάλι ο Ίσκο, υπέστη νέο κάταγμα περόνης

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Ισκο Αλαρκόν, καθώς ο έμπειρος μέσος της Μπέτις, υπέστη νέο κάταγμα στην αριστερή περόνη και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (10/8) από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Ισπανίας σε ηλικία 33 ετών τον περασμένο Ιούνιο, τραυματίσθηκε εχθές (9/8) κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα εναντίον της Μάλαγα. Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν «ένα νέο κάταγμα χωρίς μετατόπιση του μεσαίου τρίτου της αριστερής περόνης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ισκο έλειψε πέρυσι για αρκετούς μήνες, καθώς υπέστη τον ίδιο τραυματισμό, πριν επιστρέψει στην καλύτερη φόρμα του την περασμένη σεζόν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

;