cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Αναχώρησε για Βελιγράδι η Πάφος FC ενόψει αναμέτρησης με FK Crvena Zvezda

Η Πάφος F.C. αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας με προορισμό το Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο, στις 22:00, στο Μαρακανά του Βελιγραδίου (Στάδιο Ράικο Μίτιτς) τη FK Crvena Zvezda για τα play-offs του UEFA Champions League.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου, στις 22:00, στο Στάδιο Αλφαμέγα.

Η Πάφος F.C. για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται στα play-offs του Champions League, ενώ γίνεται η 5η κυπριακή ομάδα που προκρίνεται σε ανάλογη αναμέτρηση. Είχαν προηγηθεί η Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΛ και η Ομόνοια Λευκωσίας.

Πλέον, στόχος της Πάφου είναι να γίνει η 3η κυπριακή ομάδα μετά την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ που θα συνεχίσει την πορεία της στο Champions League, μετά τους προκριματικούς γύρους.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αλεχάντρο Ερνάντεθ, με Βοηθούς διαιτητές, τους Χοσέ Ναράνχο και Ντιέγκο Σάντσες Ρόχο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα, στο VAR ο Κάρλος ντελ Σέρο Γκράντε και στο AVAR Βαλεντίν Γκόμεζ. Όλοι τους είναι από την Ισπανία.

Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες στους εννέα προηγούμενους ευρωπαϊκούς αγώνες απέναντι σε κυπριακές ομάδες, ενώ η Πάφος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά σε διοργάνωση της UEFA ομάδα από τη Σερβία.

;