cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

ΒΙΝΤΕΟ: Τα δάκρυα του Ντεμπελέ για τη Χρυσή Μπάλα και η αφιέρωση στην οικογένειά του

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2025. Ο 28χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας αναδείχθηκε νικητής της Χρυσής Μπάλας στην 69η Τελετή Απονομής, η οποία διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (22/9) στο εμβληματικό «Τεάτρ ντε Σατλέ» στο Παρίσι.  

Ο στράικερ των πρωταθλητών Ευρώπης με 35 γκολ και 16 ασίστ σε 53 συμμετοχές με την φανέλα της Παρί σε όλες τις διοργανώσεις της περιόδου 2024/2025, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του κόσμου, στη μάχη με τον Λαμίν Γιαμάλ.

Όταν ο 28χρονος ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του δεν άντεξε και λύγισε.

Την ώρα που αφιέρωνε το βραβείο στην οικογένειά του για την ακλόνητη υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του, Φατιαμάτα, η οποία στη συνέχεια προσκλήθηκε στη σκηνή μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του και αγκάλιασε τον γιο της.

«Αυτό που μόλις έζησα είναι εξαιρετικό. Δεν έχω λόγια, ήταν μια απίστευτη χρονιά με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μου έχουν συμβεί πολλά πράγματα στην καριέρα μου. Είμαι λίγο αγχωμένος, βλέπετε, δεν είναι εύκολο», ξεκίνησε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η κατάκτηση αυτού του τροπαίου είναι πραγματικά εξαιρετική και είμαι περήφανος για όλα όσα έχω καταφέρει κατά τη διάρκεια της καριέρας μου», δήλωσε ο Γάλλος διεθνής. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Παρί Σεν Ζερμέν που με κυνήγησε το 2023. Όλη η ομάδα, ο σύλλογος, είναι πραγματικά μια απίστευτη οικογένεια. Ο πρόεδρος Νάσερ αλ-Κελαϊφί είναι σαν πατέρας για μένα. Το προσωπικό της Παρί Σεν Ζερμέν είναι εξαιρετικό, και ο Λουίς Ενρίκε επίσης είναι σαν πατέρας για μένα. Ήθελα να ευχαριστήσω εσάς, τους συμπαίκτες μου. Με στηρίξατε στις καλές και στις κακές στιγμές. Αυτό το ατομικό τρόπαιο πραγματικά κατακτήθηκε από την ομάδα».

«Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη μητέρα μου...» είπε πριν σταματήσει και σκουπίσει μερικά δάκρυα. ​​«Ήταν πάντα εκεί για μένα, με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές», συνέχισε με τρεμάμενη φωνή. «Επίσης, στον ατζέντη μου, που πάντα πίστευε σε μένα και με παρακινούσε. Είπε ότι μια μέρα θα κέρδιζα τη Χρυσή Μπάλα. Με τον καλύτερό μου φίλο, τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια, έχουμε κάνει τα πάντα, έχουμε βιώσει τα πάντα μαζί. Με έχει ακολουθήσει παντού και μέχρι το τέλος, αυτός και εγώ θα είμαστε μαζί».

Ευτυχώς για τον Ντεμπελέ, κατάφερε να παραλάβει το βραβείο αυτοπροσώπως, παρά το γεγονός ότι πολλοί συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν αναγκάστηκαν να χάσουν την τελετή. Αυτό οφειλόταν στους κανόνες του γαλλικού πρωταθλήματος που ορίζουν ότι ο αγώνας της Ligue 1 με τη Μαρσέιγ που είχε αναβληθεί έπρεπε να επαναπρογραμματιστεί για τη Δευτέρα, το ίδιο βράδυ που διεξάγονταν και τα βραβεία. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε τον αγώνα με 1-0.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

;