Ο Αντριάν Ραμπιό ήταν βασικός και σκόραρε στο άνετο 3-0 της Γαλλίας επί του Αζερμπαϊτζάν αλλά σε αυτό το ματς απεκόμισε έναν τραυματισμό, ο οποίος δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ισλανδία (2-2) την περασμένη Δευτέρα.
Το άσχημο για τον παίκτη είναι πως το πρόβλημα αυτό δεν ήταν αμελητέο, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην Ιταλία να δείχνουν ότι υπέστη μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό πόδι και πως θα χρειαστεί να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του σε 10 ημέρες.
Αυτό σημαίνει πρακτι΄κα πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, με ιταλικά και γαλλικά μέσα να υποστηρίζουν πως το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Μίλαν για περίπου έναν μήνα.
Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του στο αμέσως επόμενο ματς, αυτό με την Φιορεντίνα, όλα δείχνουν πως ο Λόφτους-Τσικ έχει την εμπιστοσύνη του Αλέγκρι για να καλύψει τη θέση του Γάλλου στη μεσαία γραμμή.
Πηγή: sport24.gr