Απίστευτο παιγνίδι στο Δασάκι με τον Εθνικό Άχνας, να πετυχαίνει τρία γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και να γυρίζει το ματς με την ΕΝΠ σε λίγα μόλις λεπτά.
Η Ένωση προηγήθηκε μόλις στο 4 ' και είχε τον απόλυτο έλεγχο, ωστόσο από το 34’ και μετά όλα άλλαξαν με την ομάδα της Άχνας να ισοφαρίζει.
Στις καθυστερήσεις και μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Εθνικός σημείωσε τρία γκολ, γυρίζοντας το ματς από το 1-1 στο 4-1, ενώ στο 81' έκανε το 5-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Το σκορ για την ομάδα της Ένωσης άνοιξε με πέναλτι ο Μουσιελάνι, ενώ για την ομάδα της Άχνας σκόραραν οι Παπαγεωργίου στο 34′, Αντερέγκεν στο 45’+4 και στο 45’+6, Ψάλτης στο 45’+8, και Σέχας στο 81′
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Εθνικός ανέβηκε στην 5η θέση με 14 βαθμούς, ενώ η Ένωση έμεινε στην τελευταία θέση με ένα βαθμό.
Oι συνθέσεις των δύο ομάδων
Εθνικός (Ίγκορ Ανγκελόφσκι): Τούμπας, Ψάλτης (81′ Δημητρίου), Αγγελόπουλος, Λομοτέι, Μασάδο (61′ Σέχας), Κονφέ, Παπαγεωργίου, Κανέ (61′ Μάγιας), Οφόρι, Μπρένο (77′ Πεχλιβάνης), Αντερέγκεν (77′ Ροντριγκίνιο).
ΕΝΠ (Κάρλος Φανγκέιρο): Παναγιώτου, Ιωάννου, Ρισβάνης (25′ Λοχάν), Τζέιμς, Έντσον (69′ Κατσιαρής), Κάναντι (54′ Ντίρα), Κούρεζ (54′ Καζάν), Σάκιτς, Έλα, Νασιμέντο, Μουσελιάνι (69′ Μπαλούα).


