cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Ζεστό ενδιαφέρον για Μπάσι από τον Παναθηναϊκό-Παλεύει για να φέρει την Κυριακή τον Φαρίντ

Ο Παναθηναϊκός κινείται με ταχύτητα στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους ψηλούς μετά τους συνεχόμενους τραυματισμους και ατυχίες.

Όπως ειπώθηκε στην Magic Euroleague οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει την περίπτωση του Κένεθ Φαρίντ, με τον Παναθηναϊκό να παλεύει να τον φέρει στην Αθήνα μέχρι την Κυριακή, προκειμένου ο Αμερικανός να κάνει μια προπονήση με την ομάδα και να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή για την διαβολοβδομάδα σε Παρίσι και Μαδρίτη. 

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός χτυπάει σε όλα τα μέτωπα, με το «τριφύλλι» να εκφράζει ζεστά το ενδιαφέρον του για τον Τσαρλς Μπάσι. Το όνομα του Αμερικανού ψηλού είχε αποκαλυφθεί και στην προηγούμενη Magic Euroleague από τον Τόλη Κοτζιά, με τον 25χρονο ψηλό να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των «πρασίνων».

Πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει τον ανταγωνισμό προκειμένου να ενισχυθεί στην front-line γραμμή του, με τους «πράσινους» να κινούνται με ταχύτητα προκειμένου να κλείσουν τους στόχους τους. 

Πηγή: sdna.gr

;