Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάφο, με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Μάριο του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο, ωστόσο έμεινε για μισή ώρα καθηλωμένος στο ασθενοφόρο.
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας αντιμετώπισε τον Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ζοάο Μάριο τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα, ο παίχτης αναγκαστικά αποχώρησε από τον αγώνα, αλλά και από το γήπεδο, αφού χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Ωστόσο, δεν ήταν εύκολο να γίνει άμεσα η μεταφορά του, αφού στο χώρο δεν υπήρχε άλλο ασθενοφόρο στο γήπεδο και σύμφωνα με τους κανονισμούς, πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα ασθενοφόρο στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Τελικά το ασθενοφόρο αποχώρησε από το γήπεδο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Να σημειωθεί ότι ο Ζοάο Μάριο τραυματίστηκε στο 14’ λεπτό του αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι για τουλάχιστον μισή ώρα βρισκόταν στο ασθενοφόρο.
Το ασθενοφόρο επέστρεψε στο γήπεδο στις 5:10, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.


