cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Νύχτα τρόμου για Στέρλινγκ-Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν μέσα μαζί με τα παιδιά του

Νύχτα τρόμου για τον Ραχίμ Στέρλινγκ και την οικογένειά του! Ο 30χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα διάρρηξης, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (8/11) και μάλιστα την ώρα που εκείνος και τα παιδιά του βρίσκονταν μέσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μασκοφόροι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν αντικείμενα αξίας, καθώς αιφνιδιάστηκαν από την παρουσία της οικογένειας στην οικία. Μιας και το συμβάν έλαβε χώρα μία ώρα πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είναι πιθανό οι διαρρήκτες να πίστευαν ότι δεν θα έβρισκαν κάποιον μέσα στο σπίτι.

Πηγή ανέφερε στη «Mirror» ότι ο Στέρλινγκ «άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και πήγε να αντιμετωπίσει τους εισβολείς», προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του. Όλοι τους πάντως είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς, ενώ η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέρλινγκ βιώνει κάτι ανάλογο. Το 2022, και ενώ βρισκόταν στο Κατάρ με την εθνική Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αγγλία καθώς το σπίτι του είχε δεχθεί επίθεση από διαρρήκτες την ώρα που η οικογένειά του ήταν μέσα. Τότε, είχαν κλαπεί αντικείμενα αξίας περίπου 300.000 λιρών.

Πηγή: gazzetta

;