cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Μαρτίνεθ για την κόκκινη κάρτα του Ρονάλντο: Είναι επειδή παθιάζεται και απογοητεύεται όταν δεν κερδίζει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποβλήθηκε στο 60ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης της Πορτογαλίας κόντρα στην Ιρλανδία, όταν χτύπησε με τον αγκώνα του τον Ντάρα Ο’Σέι στο πίσω μέρος, ύστερα από τράβηγμα και έντονο μαρκάρισμα από τον αμυντικό της Ίπσουιτς.

Η αποχώρηση του Πορτογάλου από τον αγωνιστικό χώρο έγινε θέμα προς συζήτηση, καθώς ειρωνεύτηκε τον διαιτητή για την απόφασή του και αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την αντίδραση του Ρονάλντο:

“Ο πρώτος λόγος που ο Κριστιάνο δέχθηκε την κόκκινη κάρτα είναι επειδή παθιάζεται πολύ και απογοητεύεται όταν δεν κερδίζει, και αυτό θέλουμε από όλους τους παίκτες.

Δεύτερον είναι πολύ δύσκολο για έναν επιθετικό μέσα στην περιοχή να τον μαρκάρουν συνεχώς οι κεντρικοί αμυντικοί. Και μετά, υπάρχει ένας προπονητής (της Ιρλανδίας] που προσπαθεί να πιέσει τον διαιτητή κι ένας κεντρικός αμυντικός που πέφτει στο χορτάρι υπερβολικά. Νομίζω ότι είναι χειρότερο όπως φαίνεται στις εικόνες από αυτό που συνέβη”, είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

“Ήταν δύσκολο, γιατί νοιάζεται για την ομάδα. Για πολύ ώρα τον κρατούσε και τον έσπρωχνε ο άλλος παίκτης κι όταν προσπάθησε να ξεφύγει, έκανε κάτι που νομίζω ότι δεν ήταν τόσο άσχημο όσο το παρουσίασαν οι κάμερες.

Ο άλλος προπονητής πριν το παιχνίδι είπε ότι ο Ρονάλντο προσπαθούσε να επηρεάσει τους διαιτητές, και στο τέλος, ένας ψηλός κεντρικός αμυντικός ήταν εκείνος που κατέληξε να ξαπλώσει στον αγωνιστικό χώρο με τόσο δραματικό τρόπο… τώρα θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι για τον Ρονάλντο”.

Πηγή: sport24

;