Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, έξω από το σωματείο του Απόλλωνα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ένα 30χρονο, εναντίον του οποίου είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, καθώς προέκυψαν στοιχεία και μαρτυρία που τον ενέπλεκαν στην υπόθεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 19χρονο που καταζητείτο για τα επεισόδια έξω από το σωματείο του Απόλλωνα-Στις δύο οι συλλήψεις
Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 19 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη βάση δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Παράλληλα, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς εξετάζονται κλειστά κυκλώματα στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν περαιτέρω πρόσωπα που εμπλέκονται στα εν λόγω επεισόδια.
Σημειώνεται πως, η Αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα για επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ομάδα οπαδών της ΑΕΛ εμφανίστηκε στο οίκημα του σωματείου, που βρίσκεται στην οδό Μεσολογγίου, ρίχνοντας κροτίδες και αυτοσχέδια εμπρηστικά αντικείμενα τύπου μολότοφ.
Ακολούθησε συμπλοκή με θαμώνες, ενώ οι ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή με την άφιξη της Αστυνομίας, ανάβοντας φωτιά σε σκυβαλοδοχείο και προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα. Από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν, προκλήθηκαν ζημιές σε συνολικά δώδεκα οχήματα.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε την Παρασκευή στο συγκεκριμένο σωματείο, στη βάση δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός τεκμηρίων, ανάμεσα στα οποία και μία ξύλινη λαβή γκασμά, μία ξύλινη λαβή σκούπας στην οποία είχε στερεωθεί μία σούβλα, γάντια, και ένα κράνος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση η αιτία θανάτου της 17χρονης Αλίκης-Εκπνέει την Τρίτη το διάταγμα του 22χρονου
- Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 28χρονου Artem που προσέκρουσε σε καρότσα
- Στο κελί ο 34χρονος που φέρεται να έριξε ναυτική φωτοβολίδα σε αστυνομικούς-Καταχωρείται υπόθεση για τους άλλους τρεις
- Κάνει πίσω το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις διαμαρτυρίες μετά τη γνωμάτευση ΟΑΣΕ, «ναι» στην τροποποίηση του νομοσχεδίου


