cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Μεταγραφικό ντόμινο με Μανδά

Σε ένα περίπλοκο μεταγραφικό σενάριο εμπλέκεται ο Χρήστος Μανδάς, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ιταλικών συλλόγων και να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Λάτσιο κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.  

Το όνομα του διεθνούς πορτιέρε κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου, καθώς ο ίδιος αναζητά μια ομάδα που θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στη Λάτσιο, ο 24χρονος δεν αποτελεί βασική επιλογή του προπονητή Μαουρίτσιο Σάρι, γεγονός που τον ωθεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρόσφατα, η «Gazzetta dello Sport» επανέφερε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Μανδά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις μεταξύ της «Γηραιάς Κυρίας» και της Λάτσιο για μια πιθανή συμφωνία βρίσκονται σε εξέλιξη, διατηρώντας ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Την ίδια ώρα, η «Corriere Dello Sport» σε σημερινό της ρεπορτάζ (29/12) αναφέρει πως η αποχώρηση του Μανδά από τη Ρώμη τον Ιανουάριο είναι ένα υπαρκτό σενάριο. Οι εξελίξεις συνδέονται με ένα «τρίγωνο» που περιλαμβάνει τη Ρώμη, το Τορίνο και τη Γένοβα, με τρεις ομάδες (Λάτσιο, Γιουβέντους, Τζένοα) και τρεις τερματοφύλακες (Μανδάς, Λεάλι, Περίν) να βρίσκονται σε μια αλυσίδα πιθανών μετακινήσεων.

Η Τζένοα, που αναζητά βασικό τερματοφύλακα, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Μανδά, προτείνοντας ως αντάλλαγμα τον 32χρονο Λεάλι. Ωστόσο, η Λάτσιο, σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές, δεν είναι θετική σε αυτή την προοπτική. Οι «λατσιάλι» επιθυμούν την παραχώρηση του παίκτη μόνο με κανονική μεταγραφή, ώστε να εισπράξουν ένα σημαντικό ποσό, έχοντας ήδη απορρίψει πρόταση 7 εκατομμυρίων ευρώ από τον Παναθηναϊκό ως ανεπαρκή.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η ιταλική εφημερίδα σημειώνει ότι η Τζένοα στρέφεται πλέον στην περίπτωση του Ματία Περίν, του δεύτερου τερματοφύλακα της Γιουβέντους. Αν ο Περίν αποχωρήσει από το Τορίνο, τότε η «Γηραιά Κυρία» αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Μανδά, για τον οποίο έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες, ολοκληρώνοντας έτσι το μεταγραφικό «ντόμινο».

Πηγή: sportal

;