Σε πολλά μέτωπα τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση, αφού από τη μια η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να κάνει τις μεταγραφικές της κινήσεις για να ενισχυθεί, όμως από την άλλη υπάρχει προβληματισμός για την κακή πορεία της ομάδας.
Η διοίκηση Κυριάκου Πραστίτη έχει συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια για να εξεταστούν τα προβλήματα που προκύπτουν με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, στην παρουσία και άλλων μελών του τεχνικού επιτελείου και αναμένονται αποφάσεις.
Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα φέρουν την Ανόρθωση να έχει στο στόχαστρό της τον Τζέικομπ Κάρλστρομ, ο οποίος είναι 28χρονος Νορβηγός τερματοφύλακας.
Ο Νορβηγός πορτιέρο ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Τρόμσο, πριν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα της Τρόμσο όπου κατέγραψε 95 συμμετοχές, δέχθηκε 122 γκολ και κράτησε 30 clean sheets.
Το 2022 μετακόμισε στη Μόλντε, από την οποία έμεινε ελεύθερος την 1η Ιανουαρίου, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 122 συμμετοχές, δεχόμενος 133 γκολ και διατηρώντας 46 ανέπαφη την εστία του, έχοντας πανηγυρίσει 1 πρωτάθλημα Νορβηγίας και 2 κύπελλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχίζει η φάση των «16» στο κύπελλο-Οι πρώτες ομάδες που ρίχνονται στη μάχη


