cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Επικός διάλογος Σπαλέτι με οπαδό-«Εάν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι σου»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει αποδείξει πολλάκις κατά τη διάρκεια της μακράς προπονητικής διαδρομής του ότι δεν είναι απλά ένας ικανός προπονητής όσον αφορά στο κοουτσάρισμα και στη διαχείριση των ποδοσφαιριστών του αλλά και ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να συγκρουστεί με τον οποιονδήποτε, όταν θεωρεί πως έχει δίκιο.

Αυτό αυτό ακριβώς συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης στο πλαίσιο του εντος έδρας αγώνα της Γιουβέντους με την Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη, για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League, με τον Τοσκανέζο να κρίνει αναγκαίο να ανοίξει διάλογο με έναν τιφόζο της ομάδας του για να υπερασπιστεί τους παίκτες του.

“Ας ξεκαθαρίσουμε τι συνέβη. Στον οπαδό απάντησα μόνο μία φορά. Από το πρώτο λεπτό, σε κάθε λάθος που γινόταν από την πλευρά μας, έλεγε “Σπαλέτι βγάλτον έξω”.

Του απάντησα πως έχω 5 αλλαγές στη διάθεσή μου και δεν μπορώ να τους αλλάξω όλους, έπειτα δεν ξαναγύρισα.

Ήταν κάτι που συνεχιζόταν από την πλευρά του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και του απάντησα πως “Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, τότε μείνε σπίτι σου”, είπε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε και τις πέντε αλλαγές που είχε δικαίωμα να κάνει στο δεύτερο μέρος και είδε την ομάδα του να επικρατεί με 2-0 της Μπενφίκα με σκόρερ τους Τουράμ (55′) και Μακένι (64′), αποτέλεσμα που επέτρεψε στους μπιανκονέρι να σφραγίσουν την παρουσία τους στα playoffs εξασφαλίζοντας θέση μέσα στην πρώτη 24άδα της League Phase.

Πηγή: sport24.gr

;