Ανοικτό έως και τις 20 Φεβρουαρίου 2026 θα παραμείνει το πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης του Παύλου Κοντίδη για το 2026, που στόχο έχει να ενισχύσει την κυπριακή εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Λος Άντζελες 2028».
Σύμφωνα με ανακοίνωση, μέσω του προγράμματος επιχορήγησης παρέχεται οικονομική και τεχνική υποστήριξη σε ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες, με στόχο τη βέλτιστη προετοιμασία τους και τη διεκδίκηση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Λος Άντζελες 2028».
Αναφέρεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που κατέχουν κυπριακή υπηκοότητα και έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1997, δεδομένου ότι δεν ανήκουν στην Κατηγορία Α ή Ολυμπιονικών του Σχεδιασμού Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ. Το ηλικιακό κριτήριο δεν ισχύει για Παραθλητές/τριες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Παύλος Κοντίδης ανέφερε ότι η πορεία προς τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι απαιτητική και προσθέτει ότι είναι «ιδιαίτερα περήφανος και χαρούμενος που χάρη στη στήριξη των χορηγών και συνεργατών μου, μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια όσων δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό».
Από το 2019 έως σήμερα, ο Παύλος Κοντίδης, μέσω της πρωτοβουλίας του, έχει συγκεντρώσει πάνω από 250.000 ευρώ, ποσό από το οποίο έχουν επωφεληθεί πέραν των 20 αθλητών/τριων.
(ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΓΒΑ)
Τοποθεσία:


