cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Ο Μπενζεμά είναι έτοιμος να διχάσει την Σαουδική Αραβία

Ο 38χρονος Καρίμ Μπενζεμά έχει προκαλέσει χαμό στην Σαουδική Αραβία τις τελευταίες ώρες, αφού τ’ όνομά του εμπλέκεται σε εσωτερική μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος θέλει να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ διότι δεν τα βρίσκει μαζί τους για νέο συμβόλαιο και η Αλ Χιλάλ φαίνεται ότι έχει μπει δυναμικά στην υπόθεση της απόκτησης του έμπειρου επιθετικού.

Οι διεργασίες έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό του ποδοσφαίρου της χώρας, αφού -σύμφωνα με δημοσιεύματα- και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να παίξει με την Αλ Νασρ μια και θεωρεί άδικο τον τρόπο που μεταχειρίζεται το κρατικό ταμείο την Αλ Χιλάλ.

Οι εξελίξεις τρέχουν αλλά ο Μπενζεμά έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ και στην Σαουδική Αραβία υποστηρίζουν ότι η ομάδα θα ζητήσει 25.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Πηγή: sport24

;