cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

BINTEO: O Mίλλερ σκόραρε στο φινάλε, χάρισε πολύτιμο βαθμό στον Ακρίτα και στέρησε τη νίκη στον Άρη

Ισόπαλη η αναμέτρηση στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης, ανάμεσα στον Ακρίτας Χλώρακας και τον Άρη Λεμεσού, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Στο 81΄ η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, με αυτογκόλ του Ζήνωνος, ο οποίος προσπάθησε να προλάβει τον Μοντνόρ.

Ωστόσο, ο Ακρίτας Χλώρακας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 98’ με τον Μίλερ και και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό. 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης είναι στους 38 βαθμούς στην 5η θέση, ενώ ο Ακρίτας βρίσκεται στην 11η θέση με 23 βαθμούς. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ακρίτας (Μάριος Νικολάου): Περντρέου, Μίλερ, Αντωνίου (85΄Χατζηβασίλης), Ρομό, Αθανασίου (58′ Μανού), Φερνάντες, Άντονι, Κάστρο (74′ Τάφερτσχοφερ), Ζήνωνος, Βασιλείου (85′ Ιωάννου), Καρλίτος (74΄Λιμπόμπε).

Άρης (Λιάσος Λουκά): Φοδέρινγχαμ, Γιαγκό, Γκόλτσον, Λέλε (66′ Σανέ), Κορέια, Χάμπος Χαραλάμπους (76′ Γιασίν), Κάστανος, Νίκολιτς (66′ Μπαζέ), Μοντνόρ, Κακουλλή, Γκομίς (66′ Κοκόριν).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;