cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Πλήγμα με Λαουτάρο Μαρτίνες στην Ίντερ

Η Ίντερ παρατάχτηκε στην πρώτη της μονομαχία με την Μπόντο για τα playoffs του Champions League με τον αέρα της πρωτοπόρου της Serie A (στο +7 από την δεύτερη Μίλαν) όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τον συνθετικό χλοοτάπητα του “Aspmyrta Stadion”.

Οι πολύ δυνατοί εντός έδρας Νορβηγοί λύγισαν με 3-1 τους νερατζούρι και απέκτησαν προβάδισμα για να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να βρεθούν εκείνοι στους 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους Μιλανέζους να επιστρέφουν μάλιστα στη βάση τους κουβαλώντας ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Αυτό ακούει στο όνομα Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον καπιτάνο της Ίντερ να νιώθει πόνο στην αριστερή του γάμπα και να αναγκάζεται να αποχωρήσει στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας τη θέση του στον Μάρκους Τουράμ, και τον Κρίστιαν Κίεβου να χτυπάει συναγερμό.

“Χάσαμε τον Λαουτάρο, θα μείνει για λίγο καιρό εκτός δράσης επειδή τραυματίστηκε. Ο τραυματισμός είναι σοβαρός”, ήταν τα λόγια του, τα οποία ήρθαν λίγο μετά από την αρχική διάγνωση που ήταν θλάση στην γάμπα, με τον Αργεντινό στράικερ να αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις την Παρασκευή για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Πηγή: sport24

;