cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108
Ποδόσφαιρο Κύπρος

Πάει Αυστρία αν περάσει το εμπόδιο της Χάιντουκ Σπλιτ η Πάφος FC-Οι πιθανοί αντιπάλοι για Ομόνοια αν δεν προκριθεί από την Καϊράτ

Τους πιθανούς αντιπάλους τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έμαθαν Πάφος FC και Ομόνοια.

Οι κυπελλούχοι, εφόσον περάσουν το εμπόδιο της της Χάιντουκ Σπλιτ θα αναμετρηθούν με τη Σάλτσμπουργκ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Κύπρο στις 6 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 13 του ίδιου μήνα στην Αυστρία.

Η Ομόνοια κληρώθηκε με τον ηττημένο του ζευγαριού Μιάλμπι AIF (Σουηδία) – Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ), σε περίπτωση αποκλεισμού από την Καϊράτ.

O πρώτος αγώνας θα γίνει σε Σουηδία ή Γιβραλτάρ στις 6 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ στις 13 του ίδιου μήνα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ