Την βεβαιότητα πως όλα τα γήπεδα θα είναι αδειοδοτημένα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Χάρης Λοϊζίδης, πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος, με εξαίρεση το Τσίρειο, που όπως είπε θέλει δουλειά.
Σύμφωνα με τον κ. Λοϊζίδη, «για τις αδειοδοτήσεις των εδρών, βρίσκομαι σε καθημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΚΟΑ και παρακολουθούμε το θέμα με τον πρόεδρο της Αρχής Αδειοδότησης. Όλα τα γήπεδα θα είναι αδειοδοτημένα με την έναρξη του πρωταθλήματος, με εξαίρεση το Τσίρειο, που έχει αρκετή δουλειά για να μπορεί να αδειοδοτηθεί».
Σημείωσε ότι «τα υπόλοιπα στάδια, πλην του ΑΕΚ Αρένα και του Αλφαμέγα, στερούν σε CCTV κλειστού κυκλώματος, όχι πρόσβασης. Η προσπάθεια είναι να αναβαθμιστούν τα κυκλώματα για να μπορέσουν να αδειοδοτηθούν».
Επισήμανε εξάλλου πως «δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια των φιλάθλων. Είμαι σε επαφή με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, γνωρίζει ότι το κράτος είναι διατεθειμένο να δώσει ποσό για να επιτευχθεί και αυτό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Πότε διεξάγονται τα μεγάλα ντέρμπι


