Ο Χρήστος Τζόλης είχε σημαντική συμβολή στη νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι με ανατροπή (2-1) στο λονδρέζικο ντέρμπι της Premier League, καθώς από τα δικά του πόδια ο Μάρτιν Έντεγκαρντ πέτυχε το γκολ της νίκης. O 24χρονος άσος έφτασε ήδη τις τρεις ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ κερδίζοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια του Μίκελ Αρτέτα.
«O Τζόλης, ήταν απίστευτος σήμερα. Ο τρόπος που επιλέγει την τέλεια στιγμή για να πασάρει την μπάλα είναι μια απόλαυση να το βλέπεις», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο προπονητής των «κανονιέρηδων».
Ο Βάσκος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το απόλυτο των πρωταθλητών Αγγλίας: «Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς και βοηθάει γιατί το πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο φέτος. Είδαμε ότι είμαστε ικανοί να αποδώσουμε σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό της περσινής σεζόν», ανέφερε.
Πηγή:Sportfm.gr




