cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108
Ποδόσφαιρο Κύπρος

Επανήλθε η Αντρούλλα Βασιλείου για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Είναι όλοι αυτοί οι όχι γνήσιοι ΑΠΟΕΛίστες που καταλήγουν εκεί και κάνουν ατασθαλίες»

Επανήλθε η Αντρούλλα Βασιλείου σε σχέση με την τοποθέτησή της, μέσω X, στην οποία αναφέρθηκε στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ, λέγοντας αρχικά πως πρέπει να κατεδαφιστεί, τοποθέτηση που στη συνέχεια ανασκεύασε. 

Σε δηλώσεις της στο Sigma, κληθείσα να σχολιάσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση είπε πως δεν έχει καμία κόντρα με τους οπαδούς της ομάδας της Λευκωσίας, σημειώνοντας «το ερμηνεύουν λόγω της ανάρτησης που έκανα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ». 

Όπως είπε, «χρησιμοποίησα τη λανθασμένη λέξη, να κατεδαφιστεί και είπα ήταν λάθος μου, να το επιδιορθώσουν. Είπα ότι είναι καθρέφτης της πόλης μας, στην είσοδο της πόλης να έχεις τέτοιο αχούρι. Τώρα το διορθώνουν. Πήρε μήνες φυσικά, αλλά δεν έχω τίποτε εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Μακάρι να το διορθώσουν, είναι ένα εμβληματικό κτίριο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα το διορθώσουν και πάλι θα καταλήξουμε...» 

Επισήμανε ότι «είναι όλοι αυτοί οι όχι γνήσιοι ΑΠΟΕΛίστες που καταλήγουν εκεί πριν και μετά από κάθε ματς και κάνουν όλες αυτές τις ατασθαλίες».

Σημείωσε ακόμα «πρέπει να το προσέξουν όλες οι ομάδες, δεν είναι μόνο το ΑΠΟΕΛ. Αυτά τα έκτροπα δεν είναι από τα καθαρόαιμα μέλη των ομάδων».