cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΗ

Στη λίστα της Βαλένθια μαζί με Μεντιλίμπαρ οι Μπενίτεθ και Βαλβέρδε

Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν για το μέλλον του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον έμπειρο Ισπανό τεχνικό να βρίσκεται στο «ραντάρ» της Βαλένθια, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι «νυχτερίδες» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, την ώρα που η θέση του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο της ομάδας μόνο ασφαλής δεν θεωρείται. Η διοίκηση της Βαλένθια εμφανίζεται προβληματισμένη από την έως τώρα πορεία και το παιχνίδι με την Αλαβές ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικό για το μέλλον του Ισπανού τεχνικού.

Εκτός όμως από το όνομα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην λίστα για τις «νυχτερίδες» βρίσκονται δύο ακόμη ονόματα. Αυτά των Ράφα Μπενίτεθ και Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία.

 Η σύνδεση της ισπανικής ομάδας με τον πρώτο είναι ιδιαίτερη. Ο Μπραούλιο Βάθκεθ ο νέος αθλητικός διευθυντής συνεργάστηκε με τον Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στη Βαλένθια και και χρόνια αργότερα αναγνώρισε ότι ο προπονητής ήταν ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν «καλά πλαισιωμένος» στο «Μεστάγια».

Μάλιστα, είχε δηλώσει πως η παρουσία του στη Βαλένθια είχε μείνει «ανολοκλήρωτη» και ότι η αποχώρηση του Βαλβέρδε τον είχε επηρεάσει ιδιαίτερα.

Πηγή: athletiko