cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΗ

ΒΙΝΤΕΟ: Δημοσιογράφοι με ομπρέλες και... ο βάλτος-Εικόνες ντροπής στο ντέρμπι της Χάιντουκ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες η Χάιντουκ επέστρεψε με σπουδαία νίκη απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) στον αγώνα του Σαββάτου (10/10), η οποία όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα, εξαιτίας των άθλιων συνθηκών που βρισκόταν το γήπεδο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Η απέραντη νεροποντή μετέτρεψε το τερέν σε μία απέραντη λιμνοθάλασσα, καθιστώντας αδύνατη την ομαλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι ποδοσφαιριστές «πάλευαν» με το νερό και τη λάσπη που είχε δημιουργηθεί, προσπαθώντας να αγωνιστούν σε συνθήκες που απείχαν πλήρως από επαγγελματικό επίπεδο.

Η ταλαιπωρία όμως δεν περιορίστηκε μόνο στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η κακοκαιρία αποκάλυψε τις τεράστιες ελλείψεις στις υποδομές του «Πόλιουντ». Αναλυτικότερα, το στέγαστρο του σταδίου είχε αμέτρητες τρύπες με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στα θεωρεία να αναγκαστούν να ανοίξουν τις ομπρέλες τους για να προστατέψουν τον εξοπλισμό τους.

Παράλληλα στην ίδια ταλαιπωρία βρέθηκαν και οι οπαδοί που βρίσκονταν στο στάδιο αφού η ανατολική πλευρά του γηπέδου, αλλά και οι διάδρομοι προς τα αποδυτήρια είχαν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους.

Τα όσα συνέβησαν προκάλεσαν οργή ανοίγοντας ξανά την συζήτηση για την ακαταλληλότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας, καθιστώντας απαραίτητη την ανακαίνιση του γηπέδου ή τη δημιουργία καινούργιου.

Πηγή: gazzetta.gr