'Ενα συναρπαστικό παιχνίδι εξελίχθηκε στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ολυμπιακό που τελικά έμειναν στο ισόπαλο 2-2, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.
Η αναμέτρηση είχε δύο ακυρωθέντα τέρματα, χαμένο πέναλτι, πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές και ισοφάριση στο 90+12′.
Οι πράσινοι παρέμειναν στην 3η θέση με 12 βαθμούς, στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, στους 5 έφτασε ο Ολυμπιακός στην 10η θέση.
Για την Ομόνοια σκόραραν ο Εβάντρο (45+1′) και ο Ντιονί (90+12′ ) και για τον Ολυμπιακό ο Σάββα (32′) και ο Κυνηγόπουλος (35′).
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Καμίνσκι, Ντουβέρν, Κουλιμπαλί (61′ Νεγκό), Σίμιτς (45′ Σάτκα), Μπάλκοβετς, Μπράουερς (61′ Μάριτς), Ανδρέου, Τανάσε (67′ Τάνκοβιτς), Εβάντρο, Μοντνόρ (67′ Μαγιαμπέλα), Τζούνις.
Ολυμπιακός (Γιώργος Κωστή): Ταλιχμανίδης, Φελίπε (88′ Λώλης), Φραντζής, Κουντέ, Τάμας, Γκόμες, Παζ (60′ Κ. Χρίστου), Σάντσο, Προκόπ (88′ Βρίκκης), Σάββα (65′ Πεχλιβάνης), Κυνηγόπουλος.
Σκόρερ: Εβάντρο 45+1′, Τζούνις 90+12′ / Σάββα 32′, Κυνηγόπουλος 35′




