cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΒΙΝΤΕΟ: Στη ΓΑΔΑ η Βασιλική Τσαρούχα για τους στημένους αγώνες στο μπάσκετ-Συνελήφθη στο αεροδρόμιο μόλις επέστρεψε από Κων/πολη

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε η διαιτητής Βασιλική Τσαρούχα καθώς συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά από ένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ.

Η Βάσω Τσαρούχα κατέφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/10) στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την Τουρκία όπου βρισκόταν για αγώνα EuroCup και συγκεκριμένα το Τουρκ Τέλεκομ-Σιαουλάι.

Η Βάσω Τσαρούχα κατηγορείται ότι συμμετείχε στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ.

Η Βάσω Τσαρούχα βγήκε χωρίς χειροπέδες από το αυτοκίνητο, συνοδεία αστυνομικών που την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ όπου αναμένεται να κρατηθεί σήμερα μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες, τρεις διαιτητές και τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο. Όλοι οι κατηγορούμενοι αναμένεται αύριο να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σε βάρος των 6 κατηγορουμένων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις που αφορούν κατά περίπτωση δωροδοκία και δωροληψία, στο πλαίσιο του αθλητικού νόμου.

Πηγή: Έθνος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ