cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Αναρρώνει ο Ντε Βινσέντι (προπονήθηκε στον Αρχάγγελο)

Με τον Αργεντινό να προπονείται ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την προετοιμασία του για τον κρίσιμο επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης (2/8) με την Ρόσενμποργκ στο ΓΣΠ 
Με τον Αργεντινό να προπονείται ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την προετοιμασία του για τον κρίσιμο επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης (2/8) με την Ρόσενμποργκ στο ΓΣΠ
Την προετοιμασία του για τον κρίσιμο επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης (2/8) με την Ρόσενμποργκ στο ΓΣΠ άρχισε ο ΑΠΟΕΛ.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται ν’ ανατρέψουν την ήττα με 2-1 στο «Λέρκενταλ» για να προκριθούν στα play off του Champions League και να εξασφαλίσουν, τουλάχιστον, συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.
 
Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ άρχισε με απογευματινή προπόνηση στον «Αρχάγγελο» και όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε ο ΑΠΟΕΛ στο instagram το παρών δίνει και ο Τόμας ντε Βινσέντι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στην αναμέτρηση του Τρόντχαϊμ λόγω αδιαθεσίας από ίωση. 
 
 

Training #apoel #apoelfc #apoelnicosia

A photo posted by APOEL FC (@apoelfcofficial) on

;