Κέρδισε... μόνος του τους Χόρνετς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ένα χαμένο παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τους Μπακς. Το Μιλγουόκι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στους Χόρνετς, αφού λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου ήταν στο -14 (73-87) και στο ξεκίνημα της τέταρτης στο -13 (76-89). Κανένα πρόβλημα! Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τα κάνει όλα, το παιχνίδι ήρθε... τούμπα, με τους Μπακς να παίρνουν τη νίκη με 108-99!

Ο Γιάννης απλώς πήρε φόρα και τα διέλυσε όλα στην τέταρτη περίοδο, σημειώνοντας 14 πόντους σε αυτό το διάστημα, οδηγώντας το Μιλγουόκι σε ένα επιμέρους σκορ 32-12 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο του αγώνα και μαζί στη νίκη!

Ήταν μία εμφάνιση επιπέδου MVP από τον "Greek Freak", o οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 34 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 κοψίματα!

Άξιοι συμπαραστάτες του Γιάννη ήταν ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 19 πόντους, με τον Έρικ Μπλέντσο να προσθέτει 18 πόντους και τον Κρις Μίντλετον 15 πόντους.

Για τους Χόρνετς, ο Νικολά Μπατούμ είχε 19 πόντους και ο Τζέρεμι Λαμπ 16 πόντους, ενώ ο Κέμπα Γουόκερ έμεινε στους 10 πόντους με 3/12 σουτ και αποχώρησε από το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο με πόνους στον αυχένα.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ: Αντετοκούνμπο 34 (14/19 δίποντα, 6/8 βολές, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 κοψίματα), Μίντλετον 15, Λόπεζ 8, Μπλέντσο 18, Μπρόγκντον 19, Γουίλσον, Ιλιασόβα, Χιλ, Μπράουν 9, Κόνατον, Σνελ 5

ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ: Γουίλιαμς 13 (8 ριμπάουντ), Μπατούμ 19, Μπιγιόμπο 6, Γουόκερ 10, Λαμπ 16, Μπρίτζες 4, Κιντ-Γκίλχριστ 16, Ερνανγκόμεζ 7, Γκράχαμ 8, Μονκ

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)