Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Για βροχή τριπόντων... στον πρώτο ημιτελικό!

  15/03/2019 15:34
Για βροχή τριπόντων... στον πρώτο ημιτελικό!

Για βροχή τριπόντων... στον πρώτο ημιτελικό!

  15/03/2019 15:34
Ο πρώτος χρονικά ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League, μπορεί κάλλιστα να παρομοιαστεί με έναν διαγωνισμό… τριπόντου!

Ο λόγος είναι διπλός: Αφενός έχουμε στις δύο ομάδες (Κεραυνό και Παραλίμνι) να αγωνίζονται οι πέντε από τους δέκα πιο εύστοχους παίκτες του πρωταθλήματος έξω από τα 6,75. Μπάρκερ, Τσάνελς, Αμπουκάρ και Κορωνίδης για την ομάδα του Στροβόλου και ο Μπάλογκαν για την ομάδα του Παραλιμνίου.
 
Αφετέρου, έχουμε τους δύο παίκτες που έχουν πετύχει τα περισσότερα τρίποντα σε ένα παιχνίδι: Τον Γουέσλεϊ Τσάνελς και τον Μάικ Μπάλογκαν. Και οι δύο έχουν πετύχει από 7 τρίποντα και το παράδοξο είναι πως και οι δύο το έχουν καταφέρει απέναντι στην Ομόνοια. Ο καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού ήταν πιο εύστοχος με 7/8, έναντι στα 7/10 που είχε ο αντίστοιχος της ΕΝΠ.
 
Στα παραπάνω, ας προσθέσουμε και την εκπληκτική εμφάνιση του Άρη Κορωνίδη στο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος στις 23 Νοεμβρίου, ο οποίος είχε 4/4 τρίποντα, ενώ στο ίδιο παιχνίδι ο νεαρός Βασίλης Χαραλάμπους του Παραλιμνίου μας «συστήθηκε» με 3/3 από τα 6,75. Τέλος, ο Μάικ Μπάλογκαν του Παραλιμνίου, ήταν ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων που έγινε στο All Star Day.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας