Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Πατέρας παίκτη έριξε μπουνιές στο Phoenix MJ Plus-ΑΠΟΕΛ» - Ανακοίνωση διαιτητών

  01/04/2019 19:02
«Πατέρας παίκτη έριξε μπουνιές στο Phoenix MJ Plus-ΑΠΟΕΛ» - Ανακοίνωση διαιτητών

«Πατέρας παίκτη έριξε μπουνιές στο Phoenix MJ Plus-ΑΠΟΕΛ» - Ανακοίνωση διαιτητών

  01/04/2019 19:02
Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου καταδικάζει την επίθεση κατά διαιτητή σε αγώνα των Κ18.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το cyprusbasket.net η επίθεση έγινε στον αγώνα ανάμεσα στην Phoenix MJ Plus και τον ΑΠΟΕΛ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι: «ένας έξαλλος πατέρας επιτέθηκε βάναυσα στον Στέφανο Στέφανου και του έριξε έξι μπουνιές, καθώς και αρκετές κλωτσιές! Ο ρέφερι πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στη συνέχεια στην αστυνομία για να δώσει κατάθεση».

Η ανακοίνωση:
«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφου διαιτητή που έχει συμβεί μετά το τέλος αγώνα Κ18 ανδρών στις 30 Μαρτίου 2019.
Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα την κυπριακή καλαθόσφαιρα και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε.

Εκφράζουμε τη συμπάθεια και την στήριξη μας προς τον συνάδελφο διαιτητή και την οικογένειά του. Επίσης, εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη κι αλληλεγγύη μας προς όλους τους διαιτητές, δίπλα στους οποίους θα βρισκόμαστε σε κάθε τους στιγμή.

Είμαστε πλήρως απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη, που ξεπερνά κάθε όριο και λειτουργεί απολύτως αντίστροφα με όσα απαιτούνται, ώστε οι διαιτητές να εκπληρώνουν επιτυχώς την αποστολή τους. Έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα από μέρους μας έτσι ώστε να αποκατασταθεί το κύρος και αξιοπρέπεια του συναδέλφου.

Παράλληλα, εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας γιατί κρούσματα τέτοιων επιθέσεων εναντίον διαιτητών, βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και πλήττουν το σύνολο της οικογένειας της κυπριακής καλαθόσφαιρας αλλά και της ίδιας της κοινωνίας μας.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου θα προχωρήσει σε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του για χειρισμό αυτής της σοβαρής υπόθεσης και λήψης μέτρων για αντιμετώπιση της».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας