Στο πλευρό του Λίνου Γαβριήλ Παλάλας-Ματσεντίδης!

Οι αποχωρήσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Νίκου Λαμπρία από το τεχνικό τιμ της Εθνικής λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, δημιούργησε ένα κενό που θα έπρεπε να καλυφθεί άμεσα. Και έγινε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς επιλέχθηκαν για την θέση αυτή οι Γιώργος Παλάλας και Μιχάλης Ματσεντίδης!

Ο θρυλικός καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση φέτος, μετά το τέλος των υποχρεώσεων της «Βασίλισσας» της Κυπριακής καλαθόσφαιρας. Παράλληλα από πέρσι έχει αναλάβει τις τύχες της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ, μπαίνοντας βαθιά στην προπονητική σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Ματσεντίδης έχει παίξει σημαντικό ρόλο στον Κεραυνό όλα αυτά τα χρόνια και στην επιστροφή στους τίτλους για την ομάδα του Στροβόλου. Έχει δουλέψει πολύ στα αναπτυξιακά τμήματα τόσο στον Κεραυνό, όσο και στις Εθνικές ομάδες και πλέον ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα.

Και οι δύο επιλογές έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Πρόκειται για δύο ανθρώπους που μπορούν να εμπνεύσουν τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές, στην προσπάθεια της ανανέωσης που γίνεται από τον Λίνο Γαβριήλ στην Εθνική ομάδα!

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)