Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συναρπάζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Δικηγορικών Συλλόγων

  19/07/2019 16:58
Συναρπάζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Δικηγορικών Συλλόγων

Συναρπάζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Δικηγορικών Συλλόγων

  19/07/2019 16:58
Στην τελική της φάση εισέρχεται η διοργάνωση του 12ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας – Κύπρου το οποίο διεξάγεται στην Λευκωσία από τις 16 Ιουλίου.
 
Πρόκειται για διοργάνωση που έχει καταστεί θεσμός. Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν 24 Δικηγορικοί Συλλόγοι. Οι 20 προέρχονται από την Ελλάδα, ενώ οι άλλοι τέσσερις από την Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα-Αμμόχωστος και Πάφος).

Μεταξύ αυτών και παίκτες που υπηρέτησαν στην Α1, όπως ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, αλλά και κάποιοι που ακόμη αγωνίζονται στην Α2.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας στοχεύει στη σύσφιξη των σχέσεων με τους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ελλάδας και παράλληλα είναι μία διοργάνωση που δίνει μία άλλη νότα στον αθλητισμό.
 

Χορηγός της διοργάνωσης είναι CITY UNITY COLLEGΕ, το οποίο ανταποκρίθηκε θετικά στην προσπάθεια των δικηγόρων και συνέβαλε στα μέγιστα στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα (19/07) θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της οκτάδας των δύο κυπριακών ομάδων, Λευκωσίας και Λεμεσού. Στις 18:00 η Λευκωσία αντιμετωπίζει την Πάτρα στο Λευκόθεο, ενώ μισή ώρα αργότερα θα παίξουν στο γήπεδο του Κεραυνού η Λεμεσός με την Αθήνα.
 
Οι αγώνες είναι συναρπαστικοί και το μήνυμα που περνάει είναι ότι στον αθλητισμό μπορεί να πετύχει και ο ερασιτεχνισμός.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας