Στην κορυφαία πεντάδα του ευρωπαϊκού τουρνουά οι Κυριάκου και Κυπριανού

Μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών Κ16 Γ’ Κατηγορίας που βρήκε την Κύπρο να πανηγυρίζει την κατάκτηση του και την άνοδο στην Β’ Κατηγορία, ακολούθησαν οι απονομές των ατομικών και ομαδικών βραβεύσεων των καλαθοσφαιριστριών που διακρίθηκαν και των ομάδων που κατέλαβαν τις πρώτες τρεις θέσεις στο τουρνουά.

Την μεγαλύτερη διάκριση έλαβε η Παναγιώτα Κυριάκου, η οποία αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη καλαθοσφαιρίστρια του τουρνουά!

Επίσης πολύ σημαντική διάκριση έλαβε και η Ιωάννα Κυπριανού, η οποία μαζί με την Παναγιώτα Κυριάκου, συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία πεντάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μαζί με τις Keso Barbakadze (Γεωργία), Taryn Cummins (Σκωτία) και Oluwafumnilola Oduwaiye (Ουαλία).

Η Παναγιώτα Κυριάκου είχε συμμετοχή συνολικά σε 149 λεπτά, που αντιστοιχούν σε 29.8 λεπτά σε μέσο όρο κάθε αγώνα, μετρώντας 13.2 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3.2 ασσίστ και 2 κλεψίματα.

Η Ιωάννα Κυπριανού αγωνίστηκε συνολικά 125 λεπτά στους πέντε αγώνες, με μέσο όρο συμμετοχής τα 25 λεπτά ενώ ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό με 13.8 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 5.2 ασσίστ και 5.4 κλεψίματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλη η ομάδα της Κύπρου είχε σημαντική παρουσία καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά και βοήθησαν τα μέγιστα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη της κυπριακής αποστολής για την εξαιρετική τους δουλειά, από την 1η ημέρα της προετοιμασίας μέχρι και την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την κατάκτηση του τροπαίου.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)