Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των προημιτελικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου

  09/09/2019 17:39
Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των προημιτελικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των προημιτελικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου

  09/09/2019 17:39

Ολοκληρώθηκε η φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με 8 ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και την Ελλάδα να μην συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτές.

Οι Αργεντινή, Σερβία, Πολωνία, Ισπανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Τσεχία και Γαλλία θα μπουν στη μάχη των νοκ-άουτ αγώνων που θα γίνουν την Τρίτη και την Τετάρτη (10-11/9) με στόχο τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα ζευγάρια και ποιο το πρόγραμμα των προημιτελικών της διοργάνωσης.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Τρίτη 10/9

Αργεντινή-Σερβία (14:00)

Ισπανία-Πολωνία (16:00)

Τετάρτη 11/9

ΗΠΑ-Γαλλία (14:00)

Αυστραλία-Τσεχία (16:00)

*Όσο για την ημιτελική φάση, εκεί θα διασταυρωθούν οι νικητές των τεσσάρων αγώνων (ο νικητής του Αργεντινή-Σερβία θα παίξει με τον νικητή του ΗΠΑ-Γαλλία και αντιστοίχως αυτός του Ισπανία-Πολωνία με όποιον επικρατήσει στο Αυστραλία-Τσεχία) και τα δύο παιχνίδια της φάσης των "4" θα γίνουν την Παρασκευή 13/9 σε ώρες που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί.

***Οι δύο ευρωπαϊκές ομάδες που θα τερματίσουν ψηλότερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξασφαλίζουν την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το επόμενο καλοκαίρι. Οι υπόλοιπες θα συμμετάσχουν, όπως κι η Ελλάδα, στα προ-ολυμπιακά τουρνουά.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας